Konszignáció
Üdvözlő kártyáinkat konszignációs rendszerben helyezzük ki az Ön üzletébe (ingyen). Állványainkat, kártyatartóinkat szintén ingyenesen adjuk bérbe. Ezen kedvező feltételeket szerződésünk írásban tartalmazza, mely szerződést kiskereskedő partnereink Local Franchisee-val, a területi rendszerátvevő partnereinkkel kötnek meg.

Csak az után fizet, amit eladott
Csak a már értékesített kártyák után kell Önnek a beszerzési árt kiegyenlíteni felénk. Ön nem vállal rizikót az eladhatatlan, illetve lassan mozgó kártya készletekért. Ez a készpénzforgalma, "cash flow"-ja szempontjából nagyon kedvező, mivel a vevő által már kifizetett készpénzből fizet nekünk.

Ingyenes merchandising szolgáltatás Rendszeres látogatásaink során folyamatos merchandising szolgáltatást nyújtunk Önnek, megszámoljuk és újratöltjük az értékesített kártyákat, rendezzük és rendszeresen felújítjuk a tartókban kihelyezett kártyák sorrendjét Önnek tartóinkkal, kártyáinkkal kapcsolatosan nincs egyéb feladata, munkája. Mindezek után, látogatásunk végén az értékesített kártyákról kiállított számlát átadjuk Önnek.

Magas profit Önnek a nyereségessége a forgalmazási láncban a legmagasabb, mely valódi profitot is jelent, mivel nyereségességét nem terheli semmilyen költség.

Maximális nyereség rizikó nélkül!

Ha Önnek van kiskereskedelmi egysége, és érdekli ajánlatunk, kérjük, regisztráltassa magát és részletes tájékoztatót küldünk Önnek!