CardGroup üdvözlőkártya és ajándék forgalmazó Franchise együttműködés

cardgroup banner

Üdvözlőkártya és ajándék forgalmazó

Indítsa el saját vállalkozását díjnyertes franchise rendszerünk keretein belül

Cég és franhcise információk

CG Greetings Hungary Kft.

1141 Budapest, Vadvirág u. 17.
Dr. Deákné Egi Beáta
Mobil: 06 20 944 3114
Fax: 06.1.422.0511
hungary@cardgroup.com
Franchise: Franchise partnert keres!
Indulótőke: 20000-30000 EUR
Licencdíj: 2000 EUR
Tagsági díj
Royality:
Reklám:
Helyiségigény:

Nemzetközi jelenlét

Az 1997-ben Svédországban alapított CardGroup egy sikeres nemzetközi üdvözlőkártya és ajándék forgalmazó franchise vállalat, mely folyamatos terjeszkedése mellet, napjainkban 24 országban van jelen. A CardGroup a világ legkiretjettebb üdvözlőkártya és ajándék forgalmazó frachise rendszere, mely önmagában is a siker bizonyítéka. A vállalkozásnak egy jól szervezett és támogató franchise rendszere van, mely franchise rendszer a Svéd Franchise Szövetség "A 2005 év legjobb franchise rendszere" díjában részesült. A CardGroup magyarországi központja Budapesten van, ahonnét támogatjuk az országos Franchise Átvevő hálózatunkat.Legjobb eladású termékek

A CardGroup egyedülálló, piacvezető üdvözlőkártyákat és ehhez kapcsolódó ajándék papírárukat fejleszt ki folyamatosan, mely árucikkek saját kategóriájukban piacvezetők. Termékeink egyedülálló, kézimunka kidolgozottságú dizájnnal rendelkeznek, és a piaci szegment legmagasabb minőségi kategóriájába tartoznak. Áraink egységesek országszerte, árszintünk a középkategóriás "átlagos üdvözlőkártyák és ajándék papíráruk" árszintjén vannak.

"Elsődleges célunk, hogy versenytárainknál magasabb minőséget adjunk azonos árértéken"

Mindemellett egy egyedülálló rendszert dolgoztunk ki, ahol a tartókat és a készletet Ön ingyenesen biztosítja a kiskereskedők részére, rizikómentes, konszignációs rendszerben, mely rendszerben a kiskereskedő kizárólag az eladás után fizet. Ez együttesen nagyon kedvező ajánlat a kiskereskedők részére, többek között így lehetősége nyílik olyan üzletekbe is bejutni, ahol eleddig üdvözlőkártya árusítással nem foglalkoztak.

A franchise

Az Ön területét egy megfelelő számú lakosságra vetítve állapítjuk meg, mely terület Önnek kiváló kereseti lehetőséget biztosít. Ön nagy mennyiségben tudja termékeinket értékesíteni saját maga által felépített minimum 200 kiskereskedelmi partner egységein keresztül, pl. ajándékboltok, papírboltok, szupermarketek, virágboltok és más kiskereskedelmi egységek. Havi rendszerességgel felkeresi partner üzleteit, hogy feltöltse a tartók készleteit, és kiszámlázza az értékesített termékeket. A termékek saját magukat adják el, a hét 7 napján, és néha a nap 24 órájában, amíg Ön mással foglalkozik. Ön nem értékesít közvetlenül semmit, Ön a kiskereskedőnek ingyenes készletet, tartót, és rendszeres havi merchandising szolgáltatást nyújt. Ez valóban egy kölcsönösen előnyös, un. "win-win" szituáció. Sok kiskereskedő üzlete azon területén fog bevételt és nyereséget realizálni, ahol eleddig semmit nem adott el. Ön személyesen a helyi üdvözlőkártya és kiegészítők nagykereskedőjévé válik. A CardGroup franchise otthonról végezhető feladatkör, minimális üzemeltetési költséggel. Önnek a napi üzletmenethez szüksége van autóra, telefonra, számítógépre (internet eléréssel) és egy kis száraz raktárra.

Képzés és támogatás

Ön teljes körű képzést kap az országos központtól, mely központot a Svéd központ vállalat támogat. A Franchisee-k/Rendszerátvevők teljes körű képzést kapnak jogi, pénzügyi, adminisztratív és üzemeltetési támogatással együtt. A képzési csomag mind az Ön vállalkozásának kezdeti, mind a későbbi fázisaiban folyamatosan biztosítjuk. Minden Rendszerátvevőnknek a legeredményesebb kezdést biztosítjuk.

Érdekli egy sikeres vállalkozás?

Nem szükséges, hogy ezen a területen tapasztalattal rendelkezzen. A Rendszerátvevőink a legkülönbözőbb területekről érkeztek, több esetben családi (férj + feleség) vállalkozásként vesznek részt rendserünkben. Olyan jelentkezőket keresünk, akik valóban váltani akarnak, és készek időt és pénzt fektetni saját vállalkozásukba. Ha Önt érdekli rendszerátvevői ajánlatunk és egy sikeres, együttműködő franchise csapat tagja kíván lenni, kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet és meg fogjuk Önt keresni a további részletekkel.

Ha a CardGroup az Ön számára a franchise lehetőség kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

CG Greetings Hungary Kft.;
hungary@cardgroup.com;
fax:06.1.422.0511

Rendszerátvevői jelentkezés doc letöltés